Toiminta

Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seura ry. perustettiin vuonna 1985. Seura edistää maassamme tieteeseen ja teknologiaan sekä niiden yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen rooliin ja merkitykseen kohdistuvaa tutkimusta sekä vastaavaa julkaisu- ja opetustoimintaa. Se kokoaa yhteen tieteestä kiinnostuneita sosiologeja, filosofeja, historioitsijoita, mediatutkijoita, psykologeja sekä muita alan asiantuntijoita.

Seura julkaisee kansainvälistä tieteellistä vertaisarvioitua lehteä Science & Technology Studies (aiemmin Science Studies). Lisäksi seura järjestää tieteen- ja teknologiantutkimuksen seminaareja ja konferensseja.

Seuran jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tieteen- ja teknologiantutkimuksesta ja haluavat edistää alan tutkimusta ja opetusta Suomessa. Jäsenetuna jäsenet saavat pääsyn Science & Technology Studiesin uusimpiin numeroihin. Tarkemmat tiedot jäseneksi liittymisestä löytyvät Jäsenyys/liity seuraan-sivulta.

Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seura on Tieteellisten seurain valtuuskunnan sekä Suomen tiedekustantajien liiton jäsen.