Jäseneksi

Seuran toimintaan ja jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tieteen- ja teknologiantutkimuksesta ja haluavat edistää alan tutkimusta ja opetusta Suomessa.

Vuonna 2021 jäsenmaksu on 30 euroa (perustutkinto-opiskelijalta, tieteen-ja teknologiantutkimuksen alan väitöskirjatutkijalta sekä eläkeläiseltä ja työttömältä 15 euroa). Jäseneksi voi liittyä lähettämällä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen seuran sihteerille. Hakemuksesta tulisi käydä ilmi hakijan yhteystiedot (sähköpostiosoite) ja tutkimusala. Myös yhteystietojen muutokset ja muut jäsenasiat voi osoittaa seuran sihteerille.

Seura tiedottaa ajankohtaisista tieteen- ja teknologiantutkimuksen tapahtumista jäsenilleen sähköpostilistalla. Sille voi liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Kirjoita viestin tekstiosaan subscribe stts-lista oma.oikea@osoi.te (esim. subscribe stts-lista tiina.tieteentutkija@yliopisto.fi). Jätä viestin otsikkokenttä tyhjäksi, poista viestistä mahdollinen automaattinen allekirjoitus (signature).