Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seura etsii sihteeri-taloudenhoitajaa

Tule mukaan edistämään tieteen- ja teknologiantutkimusta!


Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seura etsii uutta sihteeri-taloudenhoitajaa.


Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seuran tavoitteena ontieteen, teknologian ja innovaatioiden tutkimuksen edistäminen javakiinnuttaminen Suomessa. Seura julkaisee Science & Technology Studies -lehteä ja järjestää Tieteen- ja teknologiantutkimuksen symposiumia sekä muita pienempiä tieteellisiä tapahtumia. Tämän lisäksi seura osallistuu tiede- jateknologiapolitiikkaa koskevaan keskusteluun ja antaa tarvittaessalausuntoja. Seuran toimintaa johtaa ja kehittää 12-henkinen hallitus.


Sihteeri-taloudenhoitajiin tehtäviin kuuluu kokousten asialistojen valmistelu yhdessä puheenjohtajien kanssa, kokousten pöytäkirjojen tekeminen ja em. asiakirjojen jakelu hallitukselle, sekä seuran talousasioiden hallinto ja koordinointi yhdessä puheenjohtajien kanssa. Lisäksi sihteeri vastaa vuosikokousasiakirjojen luonnostelusta ja osallistuu yhdessä lehden päätoimittajan kanssa rahoitushakemusten laatimiseen ja saadun rahoituksen raportointiin. Tehtävään saa erinomaisen perehdytyksen ja tehtävää hoidetaan tiivisti yhdessä puheenjohtajien kanssa. Tehtävästä maksetaan 800 euron suuruinen vuosipalkkio.


Mikäli tehtävä kiinnostaa, olethan yhteyksissä, niin kerromme lisää. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää s-postilla 27.8. mennessä Jaakko Taipaleelle ja Minna Saarikedolle, jotka vastaavat mielellään kysymyksiin spostitse. 
Hakuilmoitusta saa mielellään levittää!

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset:


Jaakko Taipale, puheenjohtaja, jaakko.taipale (at) helsinki.fi
Minna Saariketo, varapj. (/tilapäinen sihteeri), minna.saariketo at dsv.su.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *